Welkom op de Open Dag van Hospice De Regenboog

2
632

NUNSPEET – Hospice De Regenboog nodigt u van harte uit om deel te nemen aan de Open Dag op zaterdag 30 september 2023. Het evenement vindt plaats op ons adres: Potsgildewegje 3, 8071 WP Nunspeet.

Tijdens deze speciale dag opent De Regenboog de deuren voor het publiek en bieden tussen 10.00-12.00 uur en 13.00-15.00 uur boeiende rondleidingen en informatieve presentaties aan. U krijgt de kans om de hospice te verkennen en meer te weten te komen over de waardevolle diensten.

Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om meer te ontdekken over complementaire zorg en kunt u genieten van een ontspannende handmassage.

Voor meer informatie kunt u contact met opnemen via telefoonnummer 0341-250962 of per e-mail via info@hospicenunspeet.nl 

 

2 REACTIES

 1. Het is waarschijnlijk goed dat het hospice een open dag houdt. Ik ga er niet heen.
  Mijn vader is gestorven in een (ander) hospice. Ik weet niet hoe ik dood zal gaan, maar eerlijk gezegd wil ik er niet aan denken. Ik denk wel aan het leven na de door maar het sterven zelf…. nee, dat duw ik nog even weg uit mijn hoofd.
  Wat ik hoor is dat het hospice De Regenboog, heel goede verzorging biedt. Wie weet ga ik het eens uittesten, maar nu nog niet.

  • Hoe wil je dat testen?
   Door doodziek te worden en dan wonderbaarlijk genezen?
   Overigens is 1 ding zeker! We gaan allemaal op een dag dood (klinkt wel hard, maar het is een moeilijke waarheid).
   Daar kun je je tijdig op voorbereiden.
   Goed initiatief van ‘de Regenboog’.

Comments are closed.