Even voorsteller onze spotlightadverteerder Esther . .

0
1327
Ik ben Esther Huisman en eigenlijk het gezicht van Vloerenhuys de Veluwe. Ik ben fysiek 3 dagen per week aanwezig in de winkel om klanten te mogen ontvangen en te helpen en daarnaast doe ik veel in en om het bedrijf heen! U kunt mij zien als het eerste aanspreekpunt van Vloerenhuys, wat ik met liefde en plezier doe!
 
Naast mijn werk bij Vloerenhuys de Veluwe ben ik interieurstylist en heb ik een bedrijfje samen met met mijn collega, namelijk @sereen.design , ook met deze ervaring en kennis help ik mensen graag met het uitzoeken van de vloeren, omdat er vaak toch veel meer bij komt kijken, denk bijvoorbeeld aan lichtinval, kleuren van de meubels en wandkleur.
 
Dus bent u nog opzoek naar vloeren(advies) dan zit u bij ons aan het goede adres en help ik u graag verder! Hopelijk tot ziens!
 
Vloerenhuys de Veluwe, Industrieweg 14 in Nunspeet.