Sendra Foppen en Wilco Bostelaar clubkampioenen NTC Leogang

0
1784

NUNSPEET – Zaterdag 19 juni vonden de clubkampioenschappen voor de jeugd van de Nunspeetse Tafeltennisclub Leogang plaats. De meisjes en jongens uit Nunspeet en Elspeet deden drie uur lang hun best om zo hoog mogelijk te eindigen. Er vonden veel spannende wedstrijden plaats en er werd in een prettige sfeer op een hoog niveau getafeltennist.

De meisjesfinale ging tussen de 14-jarige Sendra Foppen en de 12-jarige Nunspeetse Anne-Roos Hagedoorn. Favoriet Foppen won na veel tegenstand van Hagedoorn in 4 games (9-11, 11-6, 11-8, 11-6) en werd voor de tweede keer clubkampioene.

De wedstrijd om de 3e plaats won Marissa van den Berg in een eenzijdige wedstrijd tegen Elsbeth Verweij (11-3, 11-9, 11-5).

Bij de jongens won Wilco Bostelaar in de finale van Jurgen Nederlof. De 13-jarige Elspeter Bostelaar, getipt favoriet voor de eindzege, had het best lastig tegen Nederlof die verrassend alle zeven partijen vooraf had gewonnen (11-8, 11-8, 7-11 en 11-9).

De wedstrijd om de 3e plaats won de pas 11-jarige Jonathan van Staveren van Rutger Mulder. De 13-jarige Elspeter had geen kans tegen de jonge Nunspeter (3-11, 5-11, 2-11).

Winnaar bij de welpen jongens werd favoriet Julian Oudendorp. In de finale versloeg hij de eveneens talentvolle Thijs Mulder. Het was een erg spannende wedstrijd (12-10, 8-11, 12-10, 11-9). Christian Meuleman werd zeer verrassend derde. Hij versloeg Jonathan Tippe (14-12, 14-12, 6-11, 11-8).