Nunspeet trekt stijgende lijn door

0
2561

Afgelopen zaterdag stapte Nunspeet opnieuw in de bus richting Kampen. De seizoensopening in en tegen DOS Kampen ging nog met 3-0 verloren. Maar na het meer dan verdiende 1-1 gelijkspel van vorige week tegen titelkandidaat WHC was er voldoende vertrouwen om nu wel tot een goed resultaat te komen in Kampen.

KHC Kampen was dit keer de tegenstander. Met dezelfde opstelling als tegen WHC speelde Nunspeet een solide partij. Acht minuten voor rust was het Frank Broers, na een voorzet vanaf rechts van Enes Keklikoglu die Nunspeet verdiend op een 0-1 voorsprong zette. Vlak voor rust was Frank Boers dichtbij de 0-2. Bij een counter speelde hij de bal over de ver uit zijn doel gekomen keeper Justin Bruins. De bal ging echter naast.

In de tweede helft drong KHC Kampen aan om te gelijkmaker te scoren, werd opvallend weinig weggegeven door de Nunspeet verdedigers en was het Nunspeet dat verschillende keren dichtbij de 0-2 was.

Komende zaterdag wacht Nunspeet opnieuw een uitdaging als koploper SVZW een bezoek brengt aan sportpark De Wiltsangh. Deze wedstrijd begint om 14:45 uur en de wedstrijdbalsponsor is Van der Vegt auto’s Nunspeet.