Geen geld over voor de vuilstort? Dan dumpen we het gewoon bij een ander

2
4201

HULSHORST – Als je geen geld uit wil geven om je afval te storten dan dump je het toch gewoon bij iemand anders op de parkeerplaats.

In dit geval op de parkeerplaats van kwekerij de Bruin aan de Harderwijkerweg. Wie herkent deze meubelen ? Geef dan even een reactie.

Bedankt voor de reacties. De gemeente heeft inmiddels de troep opgehaald en de dader is bekend.


 

2 REACTIES

 1. Ik hoop dat die een fikse bekeuring heeft gekregen voor dit asociale milieu delict. Ik heb zelf ook een minimum inkomen en ben momenteel op internet aan het zoeken hoe ik op legale wijze 6 kuub grofvuil kwijt kan , ik heb ruim 20 jaar alles zitten bewaren en het is oud spul dat zelfs de kringloopwinkel niet meer wil hebben, eens slijt het op, bovendien is dat ook op dat ik weg wil op dat klote park hierdensebeek, ik wens als communist niet tussen ratten te verblijven met een 2e woning , wat grotendeels een rechtse hobby is .
  De kans is redelijk tot groot dat ik een flat woning kan krijg in Duitsland schneverdingen. Ik hoef als ik een emigreer naar Duitsland de voormalige grens streek van Oost ddr op west brd maar met 1 aanhangwagen over en nieuwe meubels koop ik in de Duitse kringloop winkel dat is velen malen goedkoper dat Internationale verhuis wagens . In Duitsland kan ik wel betaalde baan krijgen en in NEDERLAND niet als je te lang afgekeurd bent geweest ,
  en na lange duur hersteld , in duitsland wel en flikker daar geen afval op straat dan ben je economische de lul , met hoge buss geld bekeuringen.
  Duitsers zijn veel vriendelijke mesen dan het Nederlandse kloten kaaskop volk
  Ondanks ik zelf Nederlander ben en pas ja paar jaar dienst verband nationaliseer ik mij tot Duitser. Helaas geen voormalig DDR Duitser.
  In Duitsland krijgt iedereen die ooit in de psychiatrie gezeten heeft als die
  daar goed behandeld is weer werk en in Nederand niet.
  Ik ben klaar met dit Nederland en over 5 maanden r
  Scheld ik alle verblijvers op buitenplaats hierdensebeek uit en alle rechtse hobbyisten voor alles en nog
  wat uit en wens ze dan nog 1 x dood en een dag later woon ik in duitsland met mijn hond en kat en zet geen voet meer op nederlandse bodum . Dan ben ik klaar met het nederlande klote volk , want Nederlamd is niks meer , hwt ooit zo mooiste land van de wereld is naar de afgrond dat zelfs ik als communist zegt dat als de holocaust er nooit geweest was dat duitsland de 2e wereld oorlog van mij had mogen winnen, maar de holocaust is de enige reden waarom het toch goed is dat duitsland verloor.

  Verder sta ik als communist achter de Duitse eenwording, ook de DDR deed te gekke dingen als het om mensenrechten ging, maar alles wat niet in strijd was met de mensen rechten was in de DDR politiek wel goed en beter dan dat westerse imperialisme
  Kanker gezwel

Comments are closed.