Wolf gespot bij het Ronde-Huis Vennetje

12
7228

Nunspeet – Wandelaars denken dinsdagochtend een wolf gespot te hebben bij het Ronde-Huis vennetje in het Zandenbos. In de video die ze schoten is inderdaad iets te zien wat een wolf zou kunnen zijn, maar aan de hand van de videobeelden is niet met zekerheid te zeggen of het ook echt een wolf was. Wel zeggen ze dat het duidelijk geen wild zwijn of een loslopende hond was.

Schermafbeelding uit de video.

12 REACTIES

 1. Het spookt nog steeds bij het Ronde Huis. Onlangs zag ik daar Roodkapje nog lopen en nu dus de wolf gespot. Uitkijken daar!

  • Zeg Roodkapje,
   Ze was een lekker hapje.
   Kom je ook eens langs bij mij,
   Dan maak je kennis met mijn keukengerei.

 2. Zeg wolf, met je korte zinnen
  Het is een beetje krap hierbinnen
  Ik had een stanleymes moeten kopen
  En dan sneed ik je helemaal open!

 3. Vandaag kwam ik een olifant tegen
  Eerst iets verlegen,
  Maar hij blies met zijn lange snuit,
  Toch het hele sprookje uit.

 4. Wat een flauwe opmerkingen. De wolf komt toch echt op de Veluwe voor en bang hoef je er niet voor te zijn, tenzij je gelooft in sprookjes. Overdag kun je er gerust met je hondje lopen en wat betreft Eikenprocessierupsen: Ze kunnen lastig zijn maar ik heb drie besmette eiken achter mijn kleine tuin en ondervond slechts een paar weken jeuk en wat bultjes. Jammer dat mensen zo bang zijn voor de natuur en dus uiteindelijk voor zichzelf, want je bent onderdeel van de natuur. Zelf heb ik in de Achterhoek een wolf gespot, niet overdag maar ‘s nachts. Ik ga er van uit dat dat de eerste en laatste keer was, want ze zijn heel schuw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here