Bloemen en attenties voor initiatieven tijdens de coronacrisis

0
429

NUNSPEET – Als de coronacrisis één ding duidelijk maakt, dan is het wel de onschatbare waarde van de inzet van vrijwilligers op allerlei gebied. Denk hierbij aan diverse vormen van ondersteuning en begeleiding van ouderen en kwetsbare mensen. Een boodschap of een klusje doen of een luisterend oor bieden kan heel veel betekenen voor iemand.  Het is fijn om te beseffen dat we er voor elkaar willen zijn in deze moeilijke tijd.  

Organisaties en inwoners van de gemeente Nunspeet zijn in deze corona-periode diverse initiatieven gestart.  Als dank daarvoor ontvangen de initiatiefnemers, die bekend zijn bij Stichting Present (#nietalleen) en het Servicepunt Vrijwilligers, in de komende dagen een bloemetje en een aantal attenties voor hun vrijwilligers. 

Het Venster is één van de initiatiefnemers. Op dinsdag 19 mei heeft John Hoving, directeur van Het Venster, de bloemen en de attenties voor de vrijwilligers in ontvangst genomen. ‘Erg leuk, we zorgen ervoor dat de presentjes bij de betreffende vrijwilligers komen’, aldus John Hoving.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here