Publieksbalie gemeentehuis en gemeentewerf binnenkort weer geopend

0
228

Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn, gaan de publieksbalie van het gemeentehuis en de gemeentewerf vanaf maandag 25 mei weer open. Om het aanvragen en uitreiken van documenten enigszins gedoseerd te laten verlopen, zijn er enkele richtlijnen opgesteld. Ook op de gemeentewerf zijn enkele maatregelen getroffen.

Publieksbalie
In de periode mei-augustus moeten ruim 550 reisdocumenten vernieuwd worden. Burgers die hun reisdocumenten in de periode mei tot en met september moeten vernieuwen, krijgen een brief met het verzoek om een afspraak in een bepaalde periode te plannen. Door deze dosering krijgen burgers met een nu al verlopen document voorrang hun document te vernieuwen. 

Om de aanvragen te spreiden, is de publieksbalie vanaf 25 mei ook op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur geopend. De infobalie  is vanaf dan weer alle middagen geopend. Wel moet u nog steeds een afspraak maken voor bezoek aan het gemeentehuis. Dat geldt voor het afhalen van paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen.

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om digitaal afspraken te maken via de website www.nunspeet.nl. Dit geldt ook voor afspraken met de balie Ruimte&Wonen en de balie Sociaal.

Op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 22 mei is het gemeentehuis gesloten.

Gemeentewerf
Vanaf 25 mei gaat ook de gemeentewerf weer open voor het inleveren van klein chemisch afval en elektrische apparaten. De werf is te bereiken via de toegangspoort aan de Galvaniweg. De normale toegangspoort aan de Hullerweg blijft gesloten. U kunt deze afvalstromen inleveren in de daarvoor bestemde boxen op werkdagen tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 16.00 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here