Nunspeetse wedstrijdzwemmers alsnog gepromoveerd

0
350

NUNSPEET – Op donderdag 12 maart jl. is abrupt een einde gekomen aan het wedstrijdzwemmen: trainingen en wedstrijden zijn afgelast, zwembaden gesloten. Voor de wedstrijdzwemmers gebeurde dit vlak voor hun laatste competitiewedstrijd die gepland stond voor 14 maart 2020. Voor ZPC Nunspeet had die wedstrijd de bekroning moeten vormen van een succesvol seizoen. Nunspeet stond immers op de tweede plaats op de ranglijst. Zij hoefde deze plaats alleen maar vast te houden om promotie naar de 1e klasse af te dwingen.

Tussenstand = eindstand

Om reden die inmiddels genoegzaam bekend zijn is de laatste wedstrijd niet doorgegaan en inmiddels definitief geschrapt. De KNZB heeft vervolgens besloten de tussenstand tot eindstand te verheffen, met als gevolg dat de Nunspeetse wedstrijdzwemmers alsnog zijn gepromoveerd.

Alternatieve huldiging 

In normale tijden zou de promotie natuurlijk zijn gevierd. Dat is op dit moment niet mogelijk. Aan de geleverde prestatie doet dat niet af. Om toch op een gepaste manier aandacht hieraan te besteden heeft de zwemvereniging alle wedstrijdzwemmers en hun trainers verrast met ‘promotietaart’ van bakkerij Van Dongen, die afgelopen zaterdag bij iedereen is thuis bezorgd en op veilige afstand is aangeboden, met de bijbehorende felicitaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here