VV Nunspeet kijkt vooruit naar het volgende seizoen

2
1433

NUNSPEET – Het voetbal ligt stil. De Coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat in de mooiste tijd van het jaar, het voorjaar, niet gevoetbald kan en mag worden op de velden. Toch moet er ook vooruitgekeken worden naar het volgende seizoen. Voor de eerste selectie is de technische commissie dan ook druk bezig om invulling te geven aan volgend seizoen. 

Nieuwe spelers

Ramazan Leebeek – Een oude bekende keert terug op de Wiltsangh. Ramazan Leebeek speelde eerder in het seizoen 2013-2014 al in het geel en blauw en speelde daarna voor onder meer sv Lelystad ’67 en FC Horst. De aanvaller die over een goede trap beschikt, zal voor de nodige aanvallende impulsen moeten zorgen bij het eerste elftal. We zijn blij dat Ramazan kiest voor een terugkeer op de Wiltsangh en hopen dat hij aanvallend zijn waarde weer zal bewijzen in het eerste elftal.

Dominique van de Grift – Het volgende nieuwe gezicht dat we komend seizoen op de Wiltsangh zullen begroeten is Dominique van de Grift. Dominique is al jaren een vaste waarde op het middenveld bij VSCO ’61 uit Oosterwolde. Ondanks dat hij pas 23 jaar is, is hij bezig aan zijn zesde seizoen in het eerste elftal bij de ‘kanaries’. Dominique kan op meerdere posities op het middenveld uit de voeten en pikt daarnaast regelmatig zijn doelpuntjes mee bij VSCO ’61. Dominique stond al een aantal seizoenen op het wensenlijstje van de technische commissie en we zijn blij dat hij komende zomer de overstap naar vv Nunspeet zal maken. 

Bram van de Worp – Met Bram van de Worp komt er nog een speler met het nodige scorende vermogen naar Nunspeet. Bram speelt al jaren in het eerste elftal van ’t Harde, met een korte tussenstap bij Be Quick ’28. Net als Dominique van de Grift is ook Bram een speler die al langer gevolgd wordt door de technische commissie. Bram is een belangrijke speler bij ’t Harde. De creatieve middenvelder scoort regelmatig, maar beschikt ook over een goede traptechniek en is daardoor bij veel standaardsituaties betrokken. De 22-jarige Van de Worp is toe aan een stap hogerop en wij zijn blij dat hij deze bij vv Nunspeet wil gaan maken. 

Alexander Sijtsma – Van SDC Putten komt Alexander Sijtsma over naar vv Nunspeet. De 21-jarige verdediger speelt al drie seizoenen in het eerste elftal van de Puttense hoofdklasser. De technische commissie ziet in Alexander een ideale speler voor de rechtsbackpositie. 

Verlengingen

Gieljan Tissingh – Gieljan zal ook komend seizoen actief zijn in het geel en blauw van vv Nunspeet. De ervaren verdediger die in het verleden in het betaalde voetbal speelde bij FC Zwolle, AGOVV en Top Oss gaat zijn zesde seizoen in bij de club waar hij als jeugdspeler ooit zijn eerste stappen op het voetbalveld zette. Wij zijn blij dat een echte Nunspeetse speler als Gieljan kiest om ook volgend seizoen in het eerste elftal te spelen. De eravaring van Gieljan is van grote waarde voor de selectie en wij wensen Gieljan dan ook veel succes in het nieuwe seizoen. 

Lars Polinder – Ook jeugdexponent Lars Polinder zal komend seizoen weer bij vv Nunspeet spelen. De jonge verdediger gaat al op voor zijn vierde seizoen in de selectie. Lars is een jonge, talentvolle verdediger en wij zijn blij dat hij als echte Nunspeetse speler kiest voor een langer verblijf.

Marco de Vries – Afgelopen zomer kwam Marco de Vries over van Elburger SC. Marco is dit seizoen op meerdere posities ingezet in het eerste elftal en heeft daarin zijn waarde laten zien. Naast zijn multifunctionaliteit is Marco een hardwerkende speler die zich volledig inzet voor het elftal. 

Bram Beek – Ook Bram Beek zal komend seizoen onderdeel zijn van de selectie. De doelman begint aan zijn derde seizoen in de selectie. Bram heeft het afgelopen seizoen in het tweede elftal veel minuten kunnen maken en daardoor belangrijke ervaring opgedaan.

Jardi Niebeek – Vanuit de JO19-1 zal de talentvolle doelman Jardi Niebeek aansluiten bij de selectie. Jardi heeft alle jeugdteams doorlopen. We zijn blij dat Jardi de overstap maakt naar de selectie en verwachten dat hij zich steeds verder zal blijven ontwikkelen als keeper. 

Vertrekkende spelers

Lars van Wetering – Na twee seizoenen vertrekt Lars van Wetering naar FC Horst. De spits wist de afgelopen twee seizoenen met regelmaat te scoren en deed dit ook regelmatig op fraaie wijze. Lars kwam in de zomer van 2018 over van DVS ’33 uit Ermelo en was vanaf het moment dat hij aansloot bij de selectie de onbetwiste man in de punt van de aanval. Wij wensen hem veel succes bij FC Horst.

William Huenestein – Net als Lars van Wetering zal ook William Huenestein volgend seizoen uitkomen voor FC Horst. De middenvelder kwam in de zomer van 2018 over van Elburger SC en kon terugkijken op een sterk eerste seizoen. Dit seizoen kwam de middenvelder nog niet in actie door een blessure. Wij wensen William veel succes bij FC Horst.

Job Hoogendoorn – Ook Job zal vv Nunspeet gaan verlaten. Job zal na de zomer spelen voor VVOG uit Harderwijk. Job heeft met zijn doelpunten, acties aan de zijlijn en werklust een belangrijk aandeel gehad in de behaalde resultaten in de afgelopen seizoenen. In de zomer van 2017 kwam Job over van Zeewolde en komende zomer zal hij met VVOG opnieuw een stap voorwaarts maken in zijn voetballoopbaan. Wij wensen Job veel succes in Harderwijk. 

Benjamin van Dijk – Benjamin vertrekt na één seizoen alweer bij vv Nunspeet. De verdediger die afgelopen zomer overkwam van VVOG heeft dit aangegeven bij de technische commissie. 

 

2 REACTIES

 1. Omslag, maar nog niet verslagen!

  Er presenteren zich bij tijd en wijle momenten in een mensenleven die voor een enorme omslag zorgen. Dat kan zijn in het persoonlijke domein, in de relationele sfeer of op het sociaal maatschappelijke terrein.
  We leven nu in een tijd van omslag, tegenslag en terugslag.

  Nog niet zo lang geleden leefden we tamelijk onbekommerd voor zover het over het collectieve welzijn en het gezamenlijke voortbestaan handelde. We leefden in de onvoorstelbare luxe dat we ons in de westerse welvaart en het alom heersende gevoel van welzijn konden wentelen.
  Totaal onvoorzien is het beeld aan de horizon totaal gewijzigd en voor velen is er zelfs geen lonkende kim meer.

  De voorzitter van de VV Nunspeet, Rob Buis, liet in een meelevend bericht weten dat er binnen de vereniging leden besmet zijn geraakt en er ook overledenen zijn te betreuren. Wat er nog gaat volgen is angstig braakliggend.
  Dit alles zet het spelletje dat voetbal heet in een uiterst relatieve en betrekkelijke context.
  In de realiteit van het heden zien we beschaamd achterom. Hoe we ons druk konden maken over het vertoonde spel, het handelen van staf en bestuur en het verloop van de competitie.
  Daarbij was ik ook zeker prominent aanwezig.
  Is dat spijtig? Een boerenwijsheid oreert: ‘Spijt is verstand dat te laat komt!’
  Verstand is echter altijd samenhangend en ingekaderd in de actuele tijd waarin het wordt gebruikt.
  Het woordspel met het voetbalspel is een luxe waarvan best genoten kan en mag worden in daarvoor geschikte tijden.
  Nu even niet!

  Natuurlijk zal er weer een tijdperk komen dat we terugkijken op deze knik in het bestaan.
  Zover is het echter nog lang niet. Pijn, leed, verdriet en rouw verdampen niet in zomers zonlicht.
  Ik zie namen van spelers nu de revue passeren; zij die komen en zij die gaan.
  Vooralsnog beschouw ik dat alles als irrelevant en futiel. Spelers komen en gaan nu eenmaal.
  Mijn gedachten zijn veel meer bij de leden en supporters die ons verlaten hebben of nog gaan ontvallen (?) en nimmer meer vanuit die andere dimensie bij ons terugkeren.
  Wie staan er straks nog op het veld of langs de lijn? Hoor ik daarbij? Indringende vragen!

  Laten we hopen en bidden dat deze angstige tijd, met een onherstelbaar verschuivend decor, snel een verzachtende vorm aanneemt. Dat de ruwe hand die nu de wereld door elkaar schudt, ooit weer een strelende hand mag worden.
  Dan kunnen we weer juichen en waar nodig smeuïg mopperen.
  Tot die tijd: Wees voorzichtig, leef gezond en houdt fysiek afstand. Leef in gedachten bij elkaar!

  Met groet, gedachten en een glimlach,

  Kees Keizer
  ‘Waar licht het landschap raakt’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here