Voetbalcompetitie bij de amateurs voor dit seizoen stopgezet, clubs blijven in dezelfde klasse

0
671

NUNSPEET – Het besluit van de KNVB dat de voetbalcompetitie bij de amateurs niet wordt hervat brengt voor de voetbalvereniging Hulshorst mee dat het ook komend seizoen in de derde klasse mag blijven uitkomen.

Bij het stopzetten van de competitie verkeerde Hulshorst op de laatste plaats met weinig uitzicht om aan degradatie te ontkomen. De KNVB heeft nu besloten dat de clubs komend seizoen in dezelfde klasse blijven uitkomen. Dat betekent dat ook Elspeet in veiligheid is, de club stond net boven Hulshorst in de ranglijst waardoor ook hier het degradatiespook dreigde.

Ook voor Nunspeet betekent het dat het blijft uitkomen in de eerste klasse. De club staat nu net boven de degradatiestreep maar dat gevaar is nu geweken. Voor Vierhouten heeft het besluit geen consequenties.

Het besluit van het kabinet de maatregelen rond het Corona-virus te verlengen tot en met 28 april betekent wel dat de sportparken van de betreffende clubs tot die datum gesloten blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here