Shovel valt duurder uit dan begroot

3
1278

NUNSPEET – De aanschaf van een shovel door de gemeente Nunspeet valt duurder uit dan begroot. In de begroting was een bedrag van 45.000 euro opgenomen. Een tweedehands shovel zoals de gemeente nodig heeft kost echter 67.000 euro.

Door het college van burgemeester en wethouders is ingestemd met de aankoop. Mede gezien het besluit drie boombakken aan te schaffen. De shovel is wekelijks nodig om de boombakken te verplaatsen voor de weekmarkt en evenementen op de Markt. Daarnaast kan de shovel efficiënt worden ingezet voor andere werkzaamheden.

Op deze manier kan ook een hoger niveau aan dienstverlening worden aangeboden aan de
inwoners. Er kan sneller worden geschakeld in de af handeling van klachten en meldingen bij onder meer onverharde wegen, onderhoud bermen en sneeuwval.

3 REACTIES

  1. Weer een van de geweldige zegeningen van het om zeep helpen van ons marktplein.
    Was dit niet gebeurd dan was die shovel dus ook niet nodig geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here