Contractverlengingen bij VV Nunspeet

1
627

Het seizoen 2019-2020 is nog in volle gang. De komende weken staan er belangrijke duels op het programma, maar de Technische commissie van vv Nunspeet is ook druk bezig om de selectie voor komend seizoen in een vroeg stadium een gezicht te geven. Wij zijn blij een aantal contractverlengen te kunnen delen. 

Peter Huijgen
Een ervaren speler die al jaren op de Wiltsangh te bewonderen is, is Peter Huijgen. We zijn Peter in de afgelopen jaren als een echte Nunspeter gaan zien en zijn ook blij dat hij volgend seizoen nog een jaar in het geel en blauw te bewonderen is. De aanvallend ingestelde Huijgen kwam dit seizoen ook meermaals in de achterhoede te spelen en ook daar liet hij zien van waarde te zijn voor het elftal. Naast de meerwaarde in het veld hopen wij dat Peter ook komend seizoen zijn ervaringen in het voetbal met de jonge Nunspeetse spelers kan delen. 

Jonathan van ‘t Hof
Afgelopen seizoen was Jonathan van ‘t Hof één van de laatste spelers die aan de A-selectie werd toegevoegd. Jonathan bleek met zijn snelheid en aanvallende impulsen de ontdekking van de tweede seizoenshelft. Dit seizoen maakt Jonathan voor het eerst een heel seizoen uit van de selectie en als Technische commissie zijn wij erg blij dat een jonge, Nunspeetse speler als Jonathan ook volgend jaar op de Wiltsangh speelt. Wij hopen dat Jonathan het veel tegenstanders lastig zal gaan maken met zijn snelheid en zijn acties.

Frank Boers
Nadat Frank Boers afgelopen zomer Teuge inruilde voor vv Nunspeet, kon de aanvaller uit Apeldoorn rekenen op veel speelminuten. De snelheid van Frank is een wapen en we zijn dan ook blij dat Frank een tweede seizoen op de Wiltsangh actief zal zijn. We hopen dat Frank in het resterende deel van het huidige seizoen en volgend seizoen belangrijk zal zijn voor vv Nunspeet.

Andrew Galea
In de presentatiegids van het huidige seizoen werd Andrew al aangekondigd als de international van vv Nunspeet. De jonge, talentvolle verdediger, die ook over een Maltees paspoort beschikt heeft de hele jeugd opleiding van vv Nunspeet doorlopen en is sinds twee seizoenen onderdeel van de eerste selectie. Andrew maakte als verdediger indruk in het eerste elftal. Helaas zette een vervelende blessure een streep door het eerste deel van het seizoen, maar we zijn er van overtuigd dat Andrew in de komende weken en maanden belangrijk zal zijn in de strijd om lijfsbehoud in de eerste klasse. We zijn blij dat een talentvolle speler als Andrew dan ook kiest voor een langer verblijf op de Wiltsangh.

Sean Poot
Afgelopen zomer keerde Sean Poot na een avontuur bij vv Hoogland terug in Nunspeet. Vanaf de eerste competitiewedstrijd stond de doelman, die in zijn eerste periode bij de club vanuit de jeugd doorstroomde tot eerste doelman in het vlaggenschip weer onder de lat. We zijn blij dat Sean ook volgend seizoen het Nunspeetse doel zal verdedigen.

 

1 REACTIE

 1. Zeg de luxe van sport voorlopig vaarwel!

  Het vrijuit commentaar kunnen uiten, het ventileren van een mening en het neerleggen van een visie; het kan en mag vrijwel onbeperkt in een open en vrij land als het onze. Daar heb ik veelvuldig gebruik van gemaakt.
  Laten we er wel van doordrongen zijn dat dit een ongekende en grote luxe is.
  Of het nu over grote zaken of over bijzaken gaat; het maakt niet uit.
  Sportbeoefening is ook een luxe artikel. Wanneer men niet gezond is, of niet in vrijheid leeft en ook niet is voorzien van de meest elementaire levensbehoeften, is sport nietig en onbeduidend.

  Een hele grote bijzaak, met de nadruk op ‘BIJ’, is sport in het algemeen en nu hier even voetbal specifiek. En de VV Nunspeet is daar ook nog maar een fractie van.
  Spelers, staf, bestuur en vrijwilligers; ze komen, gaan of blijven.
  Het is nu, in dit tijdsgewricht, volstrekt irrelevant en volkomen onbelangrijk wie voor VV Nunspeet in het strijdperk komen te staan.

  Wij hebben de komende tijd te maken met een tegenstander die vele malen, technischer, tactischer en strategischer is dan alle voetbaltrainers bij elkaar. Daar hebben we allemaal tegen te vechten, van topscorer tot ballenjongen, van voorzitter tot bladharker, van jongste pupil tot oudste supporter, van sportfanaat tot sporthater!

  Dit voetbalseizoen wordt niet meer afgemaakt. Door alles gaat een streep. Volkomen terecht.
  Wat de toekomst gaat brengen is ten enen male ongewis.
  Mijn vurige hoop is dat wanneer het voetbal op enig moment, en dat zal veel later zijn dan algemeen wordt aangenomen, weer wordt opgestart, dat iedereen die betrokken is bij onze vereniging, van jong tot oud, daarvan getuige mag zijn. Niemand uitgezonderd.

  In alle realiteit moeten we op basis van de huidige kennis en verwachtingen er van uit gaan dat dit niet het geval zal zijn!
  Dat stemt triest, mistroostig en nederig en zet elk commentaar in een zware slagschaduw.
  Laten we hopen en bidden dat over de zwartste scenario’s onverwacht een verzachtend licht mag vallen.

  Aan menige speler en trainer heb ik wel eens een tikje uitgedeeld. Dat tikje lost volledig op in de klap die we nu allemaal te verwerken krijgen. Dit seizoen blijft het verder stil van mijn kant.
  Ik wens een ieder kracht, sterkte en uitzicht op een doorgaand perspectief toe!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here