Annulering opening ‘Vermoorde kunst’ op dinsdag 24 maart 2020

0
289

De explosieve ontwikkelingen m.b.t. het Coronavirus en diverse gevoerde gesprekken met belanghebbenden over dit actuele onderwerp, geven aanleiding om de opening van de nieuwe tentoonstelling ‘Vermoorde kunst’ op dinsdag 24 maart a.s. te annuleren. Gezien het grote aantal te verwachten gasten bij de opening, is een dergelijke bijeenkomst onder de huidige omstandigheden niet verantwoord. Dit geldt voor zowel de besloten bijeenkomst in Museum Sjoel Elburg als de meer openbare bijeenkomst in het Noord-Veluws Museum Nunspeet.

Wij zijn ons ervan bewust dat dit besluit hard aankomt. Beide musea zullen zich derhalve inspannen om op een later moment tijdens de tentoonstellingsperiode alsnog een bijeenkomst te organiseren, waarvoor u zal worden uitgenodigd.

De genomen maatregel van de overheid voor grote musea om t/m 6 april a.s. te sluiten, volgen wij eveneens.

Over het vervolg raden wij u dringend aan om de landelijke berichtgeving nauwlettend te volgen en ook de beide museumwebsites te raadplegen.

De dubbeltentoonstelling ‘Vermoorde kunst’ is in beide musea tot en met 20 september 2020 te bezoeken.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here