1 april zijn nieuwe 55+ hardloop-leden van harte welkom bij Loopgroep2000

0
691

NUNSPEET – Op  woensdag 1 april zijn nieuwe 55+ hardloop-leden van harte welkom bij Loopgroep2000 Nunspeet 

Wil je je ook aansluiten bij de hardloopgroep van Loopgroep2000 Nunspeet op de woensdagochtend kom dan op woensdag 1 april langs om 09.00 uur bij het transferium en train 1 x gratis mee. De trainingen worden zo samengesteld dat iedereen mee kan doen. Inlopen ,wat losmakende oefeningen, een gevarieerd loop-programma voor iedereen te doen, en uitlopen en wat rekoefeningen gecombineerd met houdingsoefeningen.

De training is van 09.00 uur tot 10.00 uur en wordt gegeven door Henk Mentink geassisteerd door Hans van den Bos Iedereen loopt in zijn eigen tempo . De kosten voor de leden zijn 2 euro 50 per keer. Meer informatie via  de website www.loopgroep2000.nl  of meld je aan via info@loopgroep2000.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here