Wiebe Oosterhaven verkoopt appelflappen bij de Jumbo

0
519

Van 18 tot 28 april 2020 gaat de Nunspeter Wiebe Oosterhaven van Johannesburg in Zuid-Afrika naar Siteki in Eswatini (Swaziland) fietsen. Een sponsortocht langs prachtige Afrikaanse uitzichten, schattige dorpjes én als hoogtepunt de kinderen in de programma’s van Christ’s Hope International. In totaal hoopt hij zo’n 800 kilometer af te leggen.

Waarom Wiebe dit doet

Wiebe;Opnieuw ben ik ‘geraakt’ door de extreme armoede, die ik van dichtbij heb gezien. Het laat me niet los en dat wil ik ook niet. Ik wil niet dat de rijkdom die ik om me heen zie normaal ga vinden, want dat is het namelijk niet. Ik wil stilstaan bij die kinderen en mensen, die niet om hulp vragen maar het wel nodig hebben. Het is belangrijk dat ik me levensveranderend voor hen inzet. Zij hebben ook recht om te leven en verdienen een menswaardig bestaan. Het voelt niet eerlijk om hen aan hun lot over te laten en zelf niets doen. Jezus heeft in Zijn leven op aarde gekozen om mensen te redden. Hij koos ervoor om naar mensen om te zien naar wie niemand omzag. Jezus wil graag dat wij Hem volgen. Daarom wil ik mij opnieuw inzetten voor deze kinderen. Zij hebben geen keuze, ik wel. Helpt u mee? In gedachten zie ik de blijde gezichten van kinderen van eerdere acties waaraan ik heb meegedaan. Ik voel me bevoorrecht en verheug me erop om dit weer te mogen meemaken om zo meerdere kinderen een hoopvolle toekomst te kunnen geven. Mijn verlangen is om blijvend in Zijn Koninkrijk te strijden tegen armoede en onrecht. Ik vertrouw erop dat God mij deze weg wil wijzen”.

Het doel

Er wordt gefietst voor kinderen die getroffen zijn door de gevolgen van aids. Christ’s Hope biedt hulp aan kinderen die wees geworden zijn en/of zeer kwetsbaar door de gevolgen van aids. Veel van deze kinderen gaan niet naar school, krijgen niet elke dag voldoende te eten en wonen in een kwetsbare thuissituatie. Mijn sponsordoel is 10.000,- euro.Tijdens de fietstocht ziet Wiebe hoe het geld van de sponsortocht besteed wordt.

Wiebe gaat appelflappen verkopen bij de Jumbo

Vandaag 14 en morgen zaterdag 15 februari gaat Wiebe Oosterhaven appelflappen verkopen bij Jumbo in de winkel. 👉 4 stuks voor slechts 3 euro.

Hoe jij mee kunt helpen

Wiebe fietst voor kinderen. Kinderen uit het programma van Christ’s Hope kunnen gesponsord worden. Als jij via Wiebe een kind sponsort telt dat als 1000 euro sponsorgeld. Neem contact met Wiebe hierover op of ga naar:  https://www.christshope.nl/help-mee/sponsor-een-kind/ 

Je kunt Wiebe natuurlijk ook steunen via: https://www.christshope.nl/wiebe/ of direct een gift geven op:  NL57 RABO 0326 5539 91 tnv Christ’s Hope Nederland ovv ‘RFH Wiebe’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here