Historyborden ‘Nunspeet Herdenkt’ geplaatst

1
955

NUNSPEET – In het kader van ‘Nunspeet Herdenkt’ zijn er op 11 locaties in de gemeente Nunspeet zgn. historyborden geplaatst. Dat zijn borden met historische Nunspeetse foto’s van de oorlogsjaren en de bevrijding.

De historyborden staan er tot eind mei. De foto’s op de borden worden in die periode enkele keren vervangen door andere foto’s. Leuk is dat op alle borden een QR-code is aangebracht. Wanneer belangstellenden die code scannen met hun smartphone wordt het verhaal van de betreffende foto getoond.

Vandaag scande verantwoordelijk wethouder Marije Storteboom symbolisch de QR-code bij het eerst geplaatste bord bij de rotonde Elburgerweg/Rondweg De Kolk.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here