Nunspeet aanwezig op de vakantiebeurs

1
663

Eén van de populairste beurzen van Nederland is de Vakantiebeurs in Utrecht. Dit jaar is de vijftigste editie. Vanaf donderdag 16 januari kan het publiek kennismaken met vakantiebestemmingen over de hele wereld.

Medewerkers van VVV / Nunspeet uit de kunst promoten hier onze mooie gemeente Nunspeet, zodat bezoekers kunnen kennismaken met de geweldige mogelijkheden op het gebied van logies, evenementen, natuur, kunst, culinair genieten en nog veel meer.

Uiteraard wordt het Uit de kunst magazine uitgedeeld, waarin alle partners vertegenwoordigd zijn. Er worden een aantal arrangementen verloot en flyers en fietsroutes uitgedeeld.

De bezoekers aan de stand kunnen hun eventuele komst perfect voorbereiden. De stand van Nunspeet uit de kunst is te vinden in Hal 10; het standnummer is 10.NB03. De vakantiebeurs duurt t/m zondag 19 januari.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here