Ruim 18 miljoen beschikbaar voor nieuw zwembad, sporthal en turnhal

0
1597
Foto : Aanvang van de werkzaamheden

NUNSPEET – Voor de nieuwbouw van een zwembad, sporthal en turnhal is door het Nunspeetse college van burgemeester een krediet beschikbaar gesteld van in totaal 18.787.100 euro.

Het complex gaat gebouwd worden door de firma Vaessen uit Raamsdonkveer voor een bedrag van 12.875.000 euro. De installaties worden geplaatst door de firma Hellebrekers uit Nunspeet voor een bedrag van 5.912.100 euro. Ten aanzien van het onderhoud van het
sportcomplex wordt nog gewerkt aan de contracten.

De firma Van Asselt heeft de opdracht gekregen  een deel van het sportpark bouwrijp te maken. Hiermee is een bedrag van rond de vijftigduizend euro gemoeid. Het gaat om het ontmantelen van het oude kunstgras van een korfbalveld, het weghalen van de parkeerplaats nabij de fietscross, het kappen van bomen op de locatie waar het sportcomplex moet worden gerealiseerd en het plaatsen van een bouwhek tussen de speelvelden en de bouwplaats.

Voor het kappen van de bomen heeft de gemeente al de benodigde vergunning verkregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here