Slagwerkensembles succesvol op het podiumconcour

0
825
Het A- en B- Slagwerkensemble van Elspeets Fanfare Korps hebben zaterdag 7 december deelgenomen aan het podiumconcours in Etten-Leur. Het B- ensemble dat bestaat uit 13 jeugdleden waarvan bijna de hele groep voor het eerst aan een dergelijke concours deel nam, liet zien dat hard werken beloond wordt en behaalde een prachtige score van 88 punten in de jeugddivisie.
 
Lovende woorden van de jury in het juryrapport. In de middag beet het A- Slagwerkensemble het spits af in de 1e divisie met o.a. de uitvoering van een nieuwe compositie ‘Phantasmata’, geschreven door één van de leden Helmer Bijl. Dit werd beoordeeld met de fantastische score van 93 punten, een topprestatie!
 
Mooi om te zien dat na een periode met zoeken naar nieuwe mogelijkheden beide groepen o.l.v. dirigent Wibrand van Norel weer klaar zijn voor een veelbelovende toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here