Word maatje

0
148

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om sociale contacten te hebben of te krijgen. Bijvoorbeeld door ziekte, ouderdom, een beperking of een andere nationaliteit. Daarnaast kan het lastig zijn om iemand te vinden die dezelfde interesses heeft. Maatjesproject Nunspeet zoekt maatjes – jong of ouder – die het leuk vinden om met een ander activiteiten te ondernemen. Denk aan: samen winkelen, koken, koffie drinken, vissen, fietsen of wandelen.

Het is belangrijk dat er een leuke klik is tussen de vrijwilliger (het maatje) en de aanvrager. Er wordt daarom gezocht naar een goede match op basis van gezamenlijke interesses, zodat beiden plezier beleven aan het contact.

Meer weten? Neem contact op met Willyjanne Beelen of Jorine Littel. Telefoon: 0341-745480, e-mail w.beelen@hetvenster-nunspeet.nl of jorine@stichtingwelzijnnunspeet.nl. 

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Kijk dan op de website van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet: www.vrijwilligerswerknunspeet.nl of kom op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend langs in Veluvine. Het SVN is op die dagen telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 0341-442020.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here