Kerstbomenverkoop op volle toeren bij tuincentrum GroenRijk Nunspeet

0
1335

Het is bijna weer zover, dan is het alweer kerstmis

In de aanloop naar deze gezellige tijd moet er natuurlijk wel een kerstboom in huis komen.
Bij tuincentrum GroenRijk Nunspeet aan de Waterweg is de kerstboomverkoop inmiddels al weer vol op gang gekomen. Een groot gedeelte van het tuincentrum lijkt wel op een dennenbos, zo veel bomen staan er. De bekendste boom is momenteel natuurlijk de Nordmann, maar er is ook een ruime keuze in zilversparren, fijnsparren en Servische sparren. Er zijn zowel bomen in pot als met een afgezaagde stam. “Voor ieder wat wils dus”, zegt Stephan Segers. “Ook qua hoogte en breedte, iedereen gaat met de juiste boom weer naar huis.” “De Nordmann is echt onze kwaliteitsboom”.

Koop je bij GroenRijk Nunspeet een kerstboom, dan blijft het niet alleen bij het meegeven en afrekenen. Nee, bij deze kerstboomverkoop wordt alles gedaan voor de klant. De boom kan eventueel op maat worden gemaakt. “Desgewenst slaan we kruizen aan de onderkant van de stam of boren daar een gat in voor de super handige kerstboomstandaard Easyfix”, zegt Segers.

“Dat is echt een uitkomst, de boom staat altijd recht. De standaard eenmaal aangeschaft, hoeft u de komende jaren enkel een gat te laten boren bij ons! En uiteraard wordt de boom in een netje gedaan, zodat de boom makkelijk is mee te nemen. Laten bezorgen kan natuurlijk ook.‘

De prijzen beginnen bij 14,99 euro voor een prachtige Nordmann. Een fijnspar als potboompje is er vanaf 9,99 euro. Maar er zijn nòg kleiner kerstbomen beschikbaar, voor een nog kleiner prijsje’

Ons GroenRijk team staat voor je klaar en wij helpen u graag om de juiste keuze te maken. www.groenrijk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here