Veluvine viert tienjarig bestaan

0
956

NUNSPEET – Vandaag is het precies 10 jaar geleden dat Veluvine Nunspeet officieel werd geopend door de toenmalige Commissaris van de Koningin. Het was het startsein van een prachtig cultureel en maatschappelijk avontuur welke na veel overleg en lange bouwperiode eindelijk vorm kon gaan krijgen. In deze afgelopen 10 jaar heeft Veluvine zich stevig geworteld in de Nunspeetse samenleving en is wel bekend in de regio als een prachtig cultureel centrum waar samenwerking, diversiteit en beleving hoog in het vaandel staan.

Dit werd gevierd tijdens de inspirerende en feestelijke bijeenkomst ‘Veluvine Verleidt’. Dagvoorzitter, dichter en theatermaker Willem Gunneman presenteerde op muzikale en interactieve wijze deze middag en ging in gesprek met verschillende personen die in de afgelopen 10 jaar bij Veluvine betrokken zijn geweest.

Na de bijeenkomst was er in de Foyer nog een bijzondere onthulling van het schilderij ‘La Vie’ van Marc Chagall. Deze onthulling werd omlijst door een miniconcert van het ensemble Maat Saxofoonkwartet van het Nationaal Jeugdorkest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here