Nieuwe krant op de mat

2
772

NUNSPEET – De gemeente Nunspeet, ’t Harde, Doornspijk en Uddel kregen deze week een nieuwe krant op de mat. De Veluwse Courant wordt vanaf nu iedere maand in deze plaatsen verspreid. De oplage van de krant is 16.500. Het initiatief is van makelaar Lambert van de Weerd en in samenwerking met Nunspeet.nu. 

Lambert; “Met het verdwijnen van 2 kranten in de gemeente Nunspeet kreeg ik van verschillende ondernemers te horen dat ze één krant wel wat magertjes vonden en werd het idee geboren om zelf een krant te beginnen. We zijn niet gericht op actuele verhalen, dat kan ook niet met een maandkrant, maar richten ons op achtergrondverhalen en ondernemersnieuws. Het blijft natuurlijk een gok maar de eerste reacties zijn positief en zijn we nu al weer druk met de decemberkrant”.

 

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here