Tiende cafédrive bridge club Nunspeet

0
832

Nunspeet – Zaterdag werd voor de 10e keer een Cafédrive gespeeld door bridgers. Dit jaar deden er maar liefst 196 bridgers mee aan deze drive. Daaronder waren vele bridgers van buiten Nunspeet. Ze gaven zich al vroegtijdig op voor de drive om zeker te zijn van deelname. En dat is begrijpelijk, want de drive staat bekend om zijn heel goede sfeer en perfecte organisatie. Zo ook weer dit jaar.

De deelnemers werden ontvangen in 7 horeca-locaties in het hart van Nunspeet en daar getrakteerd op een heerlijk en feestelijk stuk gebak bij de koffie of thee. Per locatie speelden ze 4 spelletjes om daarna naar een volgende locatie te wandelen. Het weer werkte goed mee. De wandelingetjes werden als heerlijk verfrissend ervaren.

In de derde locatie werd na het spelen van de spelletjes de lunch genoten. Die was over het geheel genomen weer heel erg goed verzorgd. Met ingang van dit jaar had de organisatie een trofee ingesteld voor de locatie met de volgens de deelnemers beste lunch. Die trofee kon aan het einde van de dag worden uitgereikt aan Restaurant Prima. In de beoordeling werden ze overigens danig op de hielen gezeten door Restaurant Jing.

In de middag werden nog eens vier keer vier spelletjes gespeeld. Daarna volgde aan het einde van de middag de prijsuitreiking in de Veluvine. Daar wachtte een, dankzij een aantal royale sponsoren, rijkelijk gevulde prijzentafel.

De cafédrive in Nunspeet kent niet één enkele winnaar. Er wordt gespeeld in 7 lijnen met per lijn verschillende kaarten. De prijswinnaars worden daarom per lijn aangewezen. Er waren prijzen voor het paar met de beste score per lijn, voor het paar met een gemiddelde score het dichtst bij de 50% en het op één na laagst scorende paar. 

Zie voor alle uitslagen: https://www.nbbclubsites.nl/club/10003/uitslagen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here