Subsidie voor ‘Het gevoel van vrijheid’

0
442

NUNSPEET – Voor de uitvoering van het project ‘Het gevoel van vrijheid” 17 en 18 april 2020 wordt door de gemeente Nunspeet een maximale subsidie van tienduizend euro beschikbaar gesteld. Het betreft een initiatief van Stichting Blijdeheidekat.

Op grond van de algemene subsidieverordening van de gemeente Nunspeet is het niet mogelijk subsidie te verstrekken in het project. Dat is ook niet mogelijk voor activiteiten welke plaatsvinden in het kader van Nunspeet herdenkt 2019-2020. Daarom heeft het college besloten tot het verstrekken van een incidentele subsidie.

De subsidie wordt verstrekt als cofinanciering van de inmiddels gehonoreerde subsidieaanvraag in het kader van Gelderland herdenkt/Veluwe Remembers, een regeling van de provincie Gelderland.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here