Wil jij vrijwilligerswerk combineren met jouw interesse in andere culturen?

0
222

Ben je geïnteresseerd in andere culturen, dan is het doen vrijwilligerswerk met een link daarmee misschien wel iets voor jou! 

Zo is er op dit moment een wachtlijst voor mensen die op zoek zijn naar een taalmaatje. Zij komen uit veel verschillende landen: Eritrea, Engeland, Ethiopië, Pakistan, Wit-Rusland, etc. Het kost geen zeeën van tijd, het taalmaatje bepaalt zelf hoe vaak en wanneer de afspraken zijn. Het is wél een leuke gelegenheid om ook de cultuur van de anderstalige te leren kennen.  

Multiculturele vrouwengespreksgroep Mozaïek is nog steeds op zoek naar een 2e secretaris. Mozaïek betrekt vrouwen uit andere culturen die hier net wonen, bij de Nunspeetse samenleving in een gezellige en vertrouwde sfeer. Samen wordt iets geleerd over tal van onderwerpen waar iedereen dagelijks mee te maken heeft. De groep heeft nu 50 leden en komt maandelijks bijeen in de Rank.

Jaarlijks wordt er op of rond 8 maart een leuke en informatieve avond verzorgd in het kader van Internationale Vrouwendag. De werkgroep zoekt nieuwe leden. Afhankelijk van jouw talenten kun je ingezet worden op het gebied van PR, organisatie of uitvoering.

Ben je meer iemand voor administratieve klussen? VluchtelingenWerk Nunspeet heeft ruimte voor iemand die onder meer het registratieprogramma bijhoudt. Het gaat om de maandag- en/of de  woensdagochtend. 

Wil je meer weten over bovenstaande vrijwilligersvacatures? Bij het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet kunnen we je meer vertellen. Bel met 0341-442020 of kom langs in Veluvine op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here