Kunstwerk De Marsse

0
375

NUNSPEET – Kunstenaar Reinier Lagendijk uit Hoek van Holland heeft op 24 mei met wethouder van de Berg (zie de video) een dummy, wat in geen enkele verhouding staat met het uiteindelijke kunstwerk, gepast en gemeten in de groenstrook bij ‘De Scheve Toren’ voor de juiste plek voor het te realiseren aarde-kunstwerk.

Met de realisatie en plaatsing van het kunstwerk, genaamd Lisdodde, is in totaal 63.000 euro gemoeid. Hiervan is 18.900 euro bestemd als honorarium voor de kunstenaar. 

Maandag 4 november starten de werkzaamheden in de groenstrook voor de schuine toren van het appartementencomplex aan het Vivaldi-erf. De onthulling van het kunstwerk is op woensdag 13 november om 14.00 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here