Succes voor meisjes van Twirlvereniging Fearless

0
905

Zaterdag werd er door een aantal meisjes van Twirlvereniging Fearless meegedaan aan een NBTA Twirlwedstrijd in Hoogeveen. Het leverde maar liefst 3 promoties op! Het A-ensemble wist met hun dansroutine voor de 2e keer promotie te behalen naar de senior intermediate, Alice Plakke behaalde voor de 2e keer promotie met Super-X-Strut naar senior beginner en ook met duo twirling wisten Jamilla v.d. Bosch en Mandy Nieuwenhuizen te promoveren naar senior intermediate.

Er werden 6 gouden medailles behaald door Jamilla v.d. Bosch met twirling, Sharon Plakke met twirling 2 baton, Duo twirling Jamilla v.d. Bosch en Mandy Nieuwenhuizen, Alice Plakke met Super-X-Strut, Ensemble A met dancetwirl en Jamilla v.d. Bosch met dancetwirl. Quinty Nieuwenhuizen mocht het zilver ophalen voor Super-X-Strut en de bronzen medaille ging naar Alice Plakke met dancetwirl.

Uitslagen; Twirling 1 baton:  Senior intermediate Mandy Nieuwenhuizen 70,4 punten, Jamilla v.d. Bosch 76,7 punten.

Twirling 2 baton:  Senior beginner Sharon Plakke 65,4 punten. 

Duo Twirling: Mandy Nieuwenhuizen en Jamilla v.d. Bosch 71,3 punten.

Super-X-Strut:  Junior beginner Quinty Nieuwenhuizen 68,0 punten. Senior novice Alice Plakke 65,5 punten.

Ensemble dancetwirl: Senior beginner A-ensemble 71,2 punten.

Dancetwirl:  Senior beginner Sharon Plakke 65,9 punten, Alice Plakke 66,4 punten, Janienke Mol 65,0 punten. Senior intermediate Jamilla v.d. Bosch 77,4 punten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here