Geslaagde eerste dag van de Wilddagen in Vierhouten

0
1181

VIERHOUTEN – Druk was het zaterdag op de eerste dag van de Wilddagen. De jaarlijkse Wilddagen zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de wijde omgeving. Culinaire (wild)hapjes, lekkere drankjes, een streekmarkt en live-muziek zijn de vaste ingrediënten.

Zaterdag was er een optreden van Dean and the Moonboys en op zondag is er de pianoshow van Kevin Siebelink. Beide dagen is er ‘s middags een roofvogelshow op het voetbalveld; zondag is de show om 15.30 uur.

Heb je ook zin een gezellig hapje en drankje, met vrienden, buren en familie? Kom dan zondag naar Vierhouten. De entree is gratis. Kom bij voorkeur met de fiets, maar kom je met de auto, dan kun je tegen betaling parkeren op een van de aangewezen parkeerterreinen.

Op zondag rijdt VTS Tours vanaf het transferium in Nunspeet als pendelbus naar Vierhouten.

Video : Gerrit Rekers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here