Beleving en beweging in de maand oktober in Sport- en recreatiecentrum De Brake

0
885

Nunspeet – Discozwemmen zaterdag 19 oktober!

Van 19:00 tot 21:30 wordt voor de jeugd van 8 t/m 13 jaar het zwembad omgetoverd tot een ware discotheek, natuurlijk mag een echte DJ niet ontbreken. Het thema is Halloween dus dat wordt een beetje griezelen….maar vooral leuke muziek en natuurlijk heel veel Fun! De kaarten zijn bij de receptie verkrijgbaar. Je moet wel minimaal diploma A hebben en er mogen geen ouders/begeleiders aan het bad zitten…want het is jullie feestje!! Natuurlijk kunnen ouders/begeleiders onder het genot van een hapje en/of een drankje gezellig zitten in het sportcafé.

Leuk voor mamma’s-to-be: met ingang van oktober a.s. is het ook mogelijk om op de woensdagochtend van 09:00-10:00 uur mee te doen met Fit Zwanger (zwangerschapszwemmen). Op en rond dit tijdstip worden ook de Baby- en Peuterzwemlessen gegeven, dan kun je meteen zien hoe leuk dat is om te gaan doen wanneer je kleintje geboren is. Natuurlijk ben je ook nog steeds welkom om op dinsdagavond mee te doen met Fit Zwanger.

Vanaf oktober t/m april kun je op de donderdag tijdens Fit & Wellness heel de middag werken aan je fitheid én heerlijk ontspannen genieten van een hoofd- /schoudermassage, een voetmassage of een massagereis (zonder lichamelijk contact)

In de herfstvakantie vanaf maandag 21 oktober gaat het zwembad maandag t/m donderdag open van 10:00 tot 20:00 uur en op vrijdag van 11:00 tot 20:00 uur, zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Onze banenzwemmers zijn ook in de herfstvakantie welkom. Op maandagochtend van 07:00 tot 09:30 uur, op woensdag- en donderdagochtend van 09:00-10:00 uur en maandag- , dinsdag- en donderdagavond van 19:00-20:00 uur. Meer Bewegen Voor Ouderen is op dinsdag van 08:45 tot 09:45 en Damesfit/50+ fit is op vrijdag van 09:15 tot 10:45 uur, maar ook de Aquafit gaat in de vakantie door, op woensdagavond van 18:30-20:00 uur.

Voor een gezellig uurtje bowlen kun je in Sport- en recreatiecentrum terecht: zie voor openingstijden onze website www.sportbedrijfnunspeet.nl  Maandag 21 oktober wordt daar tussen 08:30 en 16:00 uur het Scholierenbowlingtoernooi gehouden. Scholieren van de Nunspeetse basisscholen strijden op deze sportieve en gezellige dag om het kampioenschap! Supporters welkom!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here