Spoken gezocht!

0
890

HULSHORST – Wil je graag een keertje voor spook spelen? Dat kan vrijdag 25 oktober wanneer de voetbalvereniging Hulshorst en de buurtvereniging Hulshorst samen een spooktocht houden.

Verzoek is wel of je eerst in de spiegel wilt kijken, volgens de organisatoren hoeven sommige mensen niet eens geschminkt te worden om al als spook te spelen. Anderen worden natuurlijk gewoon geschminkt voor ze de deelnemers schrik aan gaan jagen.

De wat bangere deelnemers vanaf elf jaar die alleen met een zaklamp op pad durven vetrekken om 20 uur vanuit de kantine van de voetbalvereniging aan de Brandsweg. De durvers gaan om 21 uur op pad. Jonger dan elf jaar: je mag wel meedoen maar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Groepjes mogen maximaal uit zes jongeren bestaan. Strijdtoneel van spoken en deelnemers is het landgoed Groeneveld. Opgave kan via: jacvvhulshorst@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here