Vernieuwd marktplein feestelijk heropend

0
699

NUNSPEET – Met veel sportieve activiteiten is het vernieuwde marktplein in Nunspeet heropend. Hoewel de vernieuwing al enige tijd was uitgevoerd was er vandaag even een officieel moment om dit feit te markeren. Er wodrt nog gewerkt aan extra lichtgevende projecten en ook de bank zal terugkomen als de vergunning rond is.

Wethouder Marije Storteboom verrichte een officiële handeling door met enkele kinderen het twisterspel te spelen. Het marktplein was geheel gevuld met diverse sport- en spelactiviteiten opgezet door de diverse organisaties. Actief waren de Gymnastiekvereniging, Louwen&Muilwijk, Nunspeet Beweegt, Better2gether, de balletschool Nunspeet/Ermelo, zwem-en poloclub, Taekwon-do School Martowirono en anderen.

De jeugd kon bij de diverse activiteiten een stempel halen en kregen dan een leuke verrassing. Het startschot voor alle activiteiten werd gegeven door de ambassadeur Sport van Nunspeet Annemarie Worst. Het werd een leuke sportieve middag waar enthousiast door velen aan mee werd gedaan. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here