Nunspeet Verbindt 2019

0
686

NUNSPEET – Op zaterdag 2 november wordt de vierde Nunspeet Verbindt georganiseerd. Iedere inwoner van de gemeente Nunspeet, jong of oud, kan meedoen.

Nunspeet Verbindt is een vrolijke competitie tussen verschillende groepen uit de hele Nunspeetse samenleving. In 2016 is Nunspeet Verbindt voor het eerst gehouden.  Het doel is om elkaar beter te leren kennen, een kijkje te krijgen in elkaars belevingswereld. Daarmee draagt Nunspeet Verbindt bij aan verbinding tussen verschillende maatschappelijke groeperingen. 

De volledige opbrengst van Nunspeet Verbindt 2019 zal ten goede komen aan het Maatjesproject Nunspeet.

IEDEREEN KAN MEEDOEN

Iedere organisatie, vereniging, onderneming, club of familie die een team van vijf deelnemers bij elkaar kan brengen, kan meedoen. Er zijn geen leeftijdsgrenzen. Nunspeet Verbindt is er voor alle maatschappelijke groepen of organisaties, zoals uit de politiek, verenigingen, vluchtelingen- werk, nieuwe Nederlanders, etcetera. 

WAAROM MEEDOEN? 

Het is leuk en spannend. Het is gezond. Je leert andere mensen en andere groepen kennen. Je draagt bij aan een goed doel. 

FYSIEKE EISEN WORDEN NIET GESTELD. TEAMGEEST EN SPORTIEF GEDRAG zijn des te belangrijker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here