Word vrijwilliger voor 1 dag

0
145

In de week van 1 t/m 8 oktober is de Week tegen Eenzaamheid. Naast een aantal gezamenlijke activiteiten – waarover zometeen meer – worden er vrijwilligers gezocht die het leuk vinden om op vrijdagochtend 4 oktober één op één  iemand te bezoeken die dat goed kan gebruiken. Om 9.15 uur wordt er in Het Venster verzameld en worden de adressen van burgers uitgedeeld aan wie een bezoekje wordt gebracht. Ook wordt wat lekkers meegegeven voor bij de koffie. Om 11.30 uur komt iedereen weer bij Het Venster terug om de ochtend af  te sluiten. Opgeven hiervoor kan tot uiterlijk donderdag 26 september via Martine Parre: ml.parre@hetvenster-nunspeet.nl of via 0341-257242. Ditzelfde geldt als u het leuk zou vinden om bezoek te krijgen.

Naast deze activiteit ligt er voor deze week in de hele gemeente Nunspeet een uitgebreid programma klaar om mensen op een spontane manier bij elkaar te brengen en eenzaamheid tegen te gaan. Dit varieert van gezamenlijk ontbijten, koffiedrinken, lunchen of zelfs het genieten van een high tea, tot een demonstratie biljarten, een soos of luisteren naar een optreden van de Keltische Keilers. Op de markt van 3 oktober worden er met liefde en aandacht chocosticks uitgedeeld aan de bezoekers, met de bedoeling chocolademelk te gaan drinken met iemand die wel wat gezelligheid kan gebruiken. 

Flyers met hierop de agenda voor de Week tegen Eenzaamheid en informatie waar u zich kunt opgeven, liggen vanaf week 38 in de hal van het gemeentehuis en bij de WOC’s, Het Venster en het Servicepunt Vrijwilligers in Veluvine.  

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Ga naar de website van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet, of kom langs in Veluvine op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here