Avondvierdaagse Hulshorst van start

0
229

HULSHORST – In Hulshorst is maandagavond de laatste avondvierdaagse van dit jaar in Nederland gestart. De vierdaagse stond aanvankelijk gepland in juni maar moest tot vanwege temperaturen tot veertig graden worden afgelast.

Het moeten verzetten van de vierdaagse levert de organisatie wel een strop op wat betreft aantal deelnemers. Dat zijn er zo’n honderd minder dan vorig jaar. Dat heeft alles te maken met het gegeven dat het voetbal en volleybal al zijn gestart en bijvoorbeeld groep acht van de basisschool in Hulshorst op kamp is.

De organiserende buurtvereniging Hulshorst wilde echter geen jaar overslaan. Het plezier dat de deelnemers van nu aan de vierdaagse beleven wordt belangrijk gevonden. Onderweg is door middel van een foodtruck een rustpunt ingebouwd waar de deelnemers onder meer een stuk fruit in ontvangst mogen nemen.

De intocht is donderdagavond om kwart voor acht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here