Reünie Café van der Sluis

0
976

NUNSPEET – “Uit en toch thuis bij Dodo van der Sluis” dat was jarenlang de slogan die gebruikt werd door de vast bezoekers van het gelijknamige café.

Van der Sluis was een begrip in Nunspeet. De contacten met de vaste gasten van het Cafe zijn dan ook altijd gebleven en zo ontstond er het idee bij Hans den Besten en Peter Paul Fidder om een reünie te gaan organiseren voor de vaste bezoekers. Na overleg met Dodo van der Sluis werd de middag/avond gepland en konden de uitnodigingen de deur uit.

Afgelopen zaterdag was het een feest van herkenning en werd het een hele gezellig reünie. Volop eten en drinken wat werd aangeboden door Dodo van der Sluis. Die middag ging de organisatie met de collectebus rond om zo twee doelen in Nunspeet te steunen. De opbrengst van deze middag werd verveeld onder Het Hospice en de AMVO-bus in Nunspeet, de goede doelen kregen ieder € 505,00 overhandigd.

Uit en toch thuis bij Dodo van der Sluis in 1994

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here