Opleiding Jeugd EHBO bij Rode Kruis Nunspeet

0
135
NUNSPEET – Vanaf dinsdag 17 september start het Nunspeetse Rode Kruis weer met een opleiding tot Jeugd EHBO-er.
 
De lessen worden verzorgd door de vrijwilligers van het Rode Kuis afdeling Nunspeet, je leert wat je moet doen bij verwondingen, botbreuken en als iemand flauwvalt of niet meer ademt. Je leert ook hoe je ongevallen kunt voorkomen. En we zorgen voor echte oefeningen! Na afloop van de cursus doe je examen. Daarna krijg je het diploma Jeugd Eerste Hulp. Naast het behalen van een Jeugd EHBO diploma, mag je ook nog mee tijdens een inzet van het Rode Kruis in Nunspeet. Goed voor anderen en goed voor jezelf, want je mag het ook doen voor je maatschappelijke stage.
 

Ben je tussen de 12 en16 jaar, dan ben je van harte welkom om je aan te melden voor de opleiding tot jeugd EHBO-er. Elke twee weken, behalve tijdens de vakanties worden de lessen gehouden. De lessen worden gehouden in het Rode Kruis gebouw aan de Elburgerweg 11 in Nunspeet. Over de kosten hoeft je niet in te zitten, de opleiding is geheel gratis.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here