Zandenplas mooiste zwemwater van Gelderland

2
1357

NUNSPEET – De Zandenplas in Nunspeet is door de ANWB tot één van de twaalf mooiste zwemlocaties in Nederland uitgeroepen. Per provincie is gekozen voor de mooiste plek om te zwemmen. Ietwat verstopt in de eeuwenoude bossen op de Veluwe bij Nunspeet, daar fonkelt de Zandenplas. Een plas met een fijn zandstrand.

Vouw hierop je handdoekje uit en ga zitten, terwijl de kinderen zandkastelen bouwen of zich vermaken met een strandbal of op de speeltoestellen. Er is een kiosk, goed voor warme friet of koude cola, maar je kunt uiteraard ook je eigen koelbox meenemen. Je auto parkeren is niet gratis, de toegang tot de Zandenplas wel”,  zo geeft de ANWB aan.

ANWB dagje uit.

2 REACTIES

  1. Het is inderdaad een hele mooie plek. Waar ik dan wel weer heel verdrietig over ben is hoe deze fijne plek achtergelaten wordt na een warme zomerdag. Blikjes, flesjes, plastic zakjes, condooms enzovoort. Mensen zijn zó niet leuk!! Wanneer ik weer met mijn hondjes daar mag lopen en ze poepen in het zand ruim ik het op. Ik zou dan ook willen zeggen: ruim je troep achter je kont op en houdt de Zandenplas schoon!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here