Een fantastische zwemweek in De Brake

0
303

NUNSPEET – Maandag 26 augustus ging in zwembad De Brake de 5e Zwem4Daagse van start. Om precies 18.00u dook wethouder Mark van de Bunte met een geweldig bommetje het water  in. Op de eerste avond waren  164 zwemmers actief. Op de tweede avond toen ook nog ingeschreven kon worden kwamen er nog 13 bij.

Op donderdag worden de meeste medailles uitgereikt tijden de Zwem4Daagse omdat dan de meeste van de 177 deelnemers 4 avonden hun afstand hebben gezwommen. Na de ontvangst van de medaille mocht iedereen die dat wilde op de foto met Donald Duck.

Omdat dit de 5e editie was had organisator Jacolien Ponsteen een speciale gast uitgenodigd. Clown Fleur gaf aan elke medaille drager een ballonnenfiguur. Dat viel bij de jeugdige deelnemers in goede aarde. Het was daarom ook erg gezellig in de hal van zwembad De Brake.

Volgend jaar wordt de Zwem4Daagse van 24 tot en met 28 augustus (laatste week zomervakantie) georganiseerd.

Tot slot enkele feiten . . . . .

Jongste deelnemer: 5 jaar

Oudste deelnemer: 69 jaar

Vind je zwemmen leuk: wordt dan lid van de Zwem- en Poloclub Nunspeet. Je mag 2x gratis meetrainen. Meer informatie staat op onze website: www.zpcnunspeet.nl<http://www.zpcnunspeet.nl>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here