Ondernemers op de Veluwe gedupeerd

2
1873
Foto : Facebook

Een man op leeftijd die zegt uit Nunspeet te komen heeft bij ondernemers in Harderwijk en Elburg campers besteld en ook in Elburg e-bikes. Bij de Haas heeft hij een bruiloftsfeest gereserveerd maar kwam niet opdagen. In Putten heeft hij o.a. een scooter en een auto besteld. Hij heeft ook twee stacaravans besteld. Deze zijn zelfs geleverd op een locatie maar nog niet betaald.

Bij de auto en scooter en campers bestelde hij ook allerlei dure accessoires. De man heeft niets meer van zich laten horen. De ondernemers voelen zich gedupeerd. Zij hebben veelal dure accessoires besteld en veel uren gestoken in het in- en opbouwen van deze accessoires. Op Facebook is een oproep geplaatst met de vraag wie de man kent. De reacties stromen hier binnen van meerdere gedupeerden.

2 REACTIES

  1. Jammer dat deze ondernemers zo geschaad zijn in hun vertrouwen, blijkbaar moet je bij iedere aankoop door een onbekende ,zeker een fors bedrag aan handheld vragen/eisen.

  2. Idem…voortaan een borgsom laten betalen!..Je geeft vaak iemand de voordeel van de twijfel!…maar deze man is een oplichter!!! Ja…helaas eringetrapt!…ingestonken! Hopenlijk gauw gepakt. Sterkte ermee…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here