Bosbioscoop een gezellig avondje uit

0
407

NUNSPEET – In samenwerking met Staatsbosbeheer organiseerde de Stichting Gloei een drietal filmvoorstellingen in het Zandenbos in Nunspeet. Gloei is een initiatief van een Nunspeets gezin die er plezier in schept om sprankelende buitenactiviteiten te organiseren. Het doel van Stichting Gloei is om inwoners, recreanten, toeristen en andere belangstellenden te laten genieten van de ,Natuur en Beleving’ in het mooie Nunspeet.

In 2017 begonnen zij met een driedaagse lichtjeswandeling rondom de kerstdagen en ook werd eerder de film ,Wild’ vertoond in de buitenlucht. Op donderdag 8 vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus werden opnieuw in het bos filmvoorstellingen georganiseerd. Met respectievelijk de films Wild, Jungle Book en als slot de hitfilm Mama Mia Sing-a-long. Dat dit initiatief aanslaat bleek uit de ruime belangstelling van bezoekers. Per avond kwamen enkele honderden bezoekers, voorzien van meegebrachte stoelen, naar het bos. Wel had de organisatie gezorgd voor de mogelijkheid om een stoel te huren.

Tevens was er horeca aanwezig voor een hapje en drankje. Mede dank zij het goede weer (het bleef droog) en de goede organisatie werd het bezoek aan de bosbioscoop een leuk avondje uit. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here