Mobiele toiletunits geplaatst op speelweide Stakenberg

1
550

NUNSPEET –  Door de gemeente Nunspeet zijn twee mobiele toiletunits geplaatst op de speelweide Stakenberg. De kosten bedragen zeventigduizend euro. In 2017 is een eerste proef gehouden met plaatsing van de units in de maanden juli en augustus. Deze verliep dusdanig goed dat in 2018 de units opnieuw zijn geplaatst in dezelfde periode. Gekozen is voor een type toilet dat geschikt is voor plekken waarvan bekend is dat de doelgroep wat ruwer met materiaal omgaat en voor situaties waar bezoekers weinig eisen stellen aan uiterlijk en luxe.

Voor het bedrijf dat de units levert zijn geen elektra-, water en rioolaansluiting nodig. Elektriciteit wordt opgewerkt door middel van zonnepanelen. In de technische ruimte bevindt zich een watertank ten behoeve van het wassen van handen en doorspoelen. De watertank vult zich automatisch met het geïntegreerde regenwater collectie systeem. Tevens bevindt zich in de technische ruimte een riooltank voor het opvangen van rioolwater. De riooltank kan gemakkelijk worden geleegd door een toilet verhuurbedrijf.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here