EHBO opleiding start weer dit najaar

0
433

NUNSPEET – De EHBO instructeurs van het Rode Kruis Nunspeet starten in november weer met een EHBO opleiding, inclusief reanimatie en Eerste Hulp aan kinderen. Alle lessen worden gegeven op onze oefenlocatie in het Rode Kruisgebouw te Nunspeet.

In de cursus die zal worden gegeven, wordt geëxamineerd volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. De opleiding duurt ongeveer 14 weken, waarbij om de week op de maandagavond alle facetten van de EHBO aan bod zullen komen. Tijdens de lessen zullen veel praktische vaardigheden worden getraind, afgewisseld met een theoretische onderbouwing hiervan.

Met name het certificaat Eerste Hulp aan kinderen is in een aantal gevallen verplicht als je bijvoorbeeld gastouder of oppasouder bent. Maar ook voor opa’s en oma’s is dit een gedegen opleiding waarbij je weet waar je staat als het echt nodig is!

De cursus wordt afgesloten met een examen door onafhankelijke examinatoren van het  Oranje kruis.

Voor aanmelding of verdere informatie kunt u contact opnemen met opleidingen@rodekruisnunspeet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here