Vrijwilliger werkgroep Internationale Vrouwendag

0
265

Jaarlijks wordt er op of rond 8 maart een leuke, gezellige en informatieve avond verzorgd in het kader van internationale vrouwendag. Een enthousiast en betrokken groepje internationale vrouwen zorgt voor een afwisselende inhoud en locatie. De werkgroep zoekt nieuwe leden.

Vind je het leuk om je organisatorische en multiculturele talenten in te zetten? In de opbouw naar 8 maart vergader je een aantal keer en haken wij aan bij het landelijke thema, wij bepalen de inhoud van de avond, gelinkt aan het thema. Afhankelijk van jouw talenten kun je ingezet worden op het gebied van PR, organisatie of uitvoering.

De werkgroep bestaat nu uit vrouwen uit 4 verschillende landen. Je bent van harte welkom waar je ook vandaan komt. 

Je kunt voor meer informatie contact opnemen met het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet telefoon 0341 –  442020 of via e-mail servicepunt@vrijwilligers@nunspeet.nl

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Ga naar de website van het Servicepunt www.vrijwilligerswerknunspeet.nl. Op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend is het servicepunt in Veluvine bemand voor vragen en/of inschrijvingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here