Open dag Zorgboerderij De Grote Wiede

1
1189

Hulshorst – Ondanks de regen was er vandaag een gezellige open dag bij Zorgboerderij De Grote Wiede.

In april 2005 schakelden Arend en Jantien hun boomkwekerij om, naar een multifunctioneel, biologisch landbouwbedrijf. Met zeven werkgebieden, de Akker, kruidentuin, de boomkwekerij, de dieren, de keuken, de bosgroep, het terreinonderhoud en haardhout en de technische dienst- bieden dagelijks zinvol werk, hoe klein ook, aan maximaal 20 hulpboeren per dag. Natuurlijk met de dagelijkse steun van een vaste groep betrokken medewerkers, stagiaires en vrijwilligers. 

De hulpboeren lieten zien welk werk zij dagelijks verrichten en welke producten zij produceren om te verkopen.

In 2015 werd stichting de Vier Schepel in het leven geroepen en vond de aankoop van 9ha naastgelegen grond plaats. Daar is momenteel de ontwikkeling van Landschapsherstel, natuuraanplant en voorbereidingen voor lichte schaalvergroting van het zorg-wonen in volle gang. 

1 REACTIE

  1. Wat een geweldige dag ,wat hebben jullie veel bereikt, wij zijn vol bewondering voor jullie ,liefs van ons Joke Ed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here