Helpen bij Gloei Bosbioscoop

0
499

Stichting Gloei Nunspeet blijft aan de weg timmeren! Deze zomer presenteert Gloei maar liefst drie films: op donderdag 8 augustus wordt – op verzoek van velen – de film Wild op de Veluwe nogmaals afgespeeld, op vrijdag 9 augustus Jungle Book en op zaterdag 10 augustus kan iedereen meezingen met de sing-a-long editie van Mamma Mia. Het Zandenbos is weer de locatie waar alles zich afspeelt. Een en ander is in samenwerking met Staatsbosbeheer. 

De kaartverkoop loopt al goed, er wordt weer veel publiek verwacht. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, zoekt Gloei vrijwilligers voor het doen van allerlei hand- en spandiensten. Te denken aan op- en afbouw, kaartcontrole, helpen bij drankverkoop en het begeleiden van mensen. Vrijwilligers hebben uiteraard gratis toegang tot de films. 

Help mee dit evenement tot een succes te maken en meld je aan bij Ingrid Biersteker van Stichting Gloei, tel. 06-22191784 of e-mail i.biersteker@hotmail.com (ook als je vragen hebt). Meer informatie over Stichting Gloei: www.gloei.nu.  

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet: bel met 0341-442020 of  bezoek onze website: www.vrijwilligerswerknunspeet.nl. Langskomen kan ook. Het servicepunt bevindt zich in Veluvine. Spreekuren zijn op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here