Word lid van Regiokoor Nunspeet (Onderdeel van BlackGospel Experience)

0
512

NUNSPEET – Ook zo genoten van het concert van BlackGospel Experience op 6 juni in Veluvine?….(En ook eigenlijk al weer een beetje vergeten hóe leuk het was? Dan moet je echt even verder lezen.) Word lid van Regiokoor Nunspeet (Onderdeel van BlackGospel Experience)

Ben je toe aan een compleet nieuwe uitdaging? Kon je niet stil blijven zitten tijdens ons concert? Wilde je meeklappen, bewegen, zingen? Wil je wel eens kennismaken met swingende black American gospel songs? Wil je optreden met professionele solisten, artiesten en zangdocenten? Altijd al zangcoaching willen hebben, maar nooit echt les genomen? Wil je genieten van veel optreedmogelijkheden, soms zoveel dat je echt af en toe nee moet zeggen? Dan zoeken wij jou!

Ons concept: BlackGospel Experience brengt professionele artiesten en koorzangers samen, zowel op podia tijdens optredens, als tijdens koorrepetities. Het BlackGospel Experience Choir bestaat uit diverse ‘Regiokoren’ onder leiding van dirigent Clifton Grep. Koorleden komen bij optredens/concerten altijd samen om op te treden. Met gemiddeld 18 koorrepetities per jaar inclusief groepslessen zangtechniek door vakkundige zangdocenten, digitaal oefenmateriaal en meer dan twintig optreedmogelijkheden per jaar (op basis van beschikbaarheid) genieten koorzangers van effectieve flexibiliteit en zangontwikkeling. Regiokoor Nunspeet is onderdeel van BlackGospel Experience. We werken, in plaats van met afzonderlijke besturen, met koorcommissies binnen één organisatie. Sluit je bij ons aan!

Meer weten? Neem dan contact op via c.nunspeet@blackgospelexperience.nl Heet van de naald nieuws: we treden op tijdens Brasswoodfestival (14 september) in Nunspeet. Voor iedereen die zich nu opgeeft voor ons koor voor een proeftraject (start op 5 september) is er de mogelijkheid om minimaal één song met ons mee te zingen óp het podium, samen met onze professionele solisten. Meld je nu vast aan via bovenstaand mailadres.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here