Treinverkeer ligt stil na ongeval overweg het Groenelaantje

2
4175

NUNSPEET – Het treinverkeer tussen Nunspeet en ’t-Harde is deze morgen stilgelegd tot zeker 12.30 uur. Vanmorgen rond 9 uur vond er een aanrijding plaats met een persoon op de spoorovergang ter hoogte van het Groenelaantje.

De overweg bij de Eperweg is nu ook afgesloten voor verkeer. Hier ontstond een gevaarlijke situatie toen massaal auto’s en vrachtwagens zigzaggend tussen de spoorbomen toch overstaken.

2 REACTIES

  1. Oorzaak: Als de stoptrein naar Zwolle iets te ver stopt bij station Nunspeetgaan de slagbomen bij het Groenelaantje al naar beneden. Heb zelf een aantal keren zeker 4 a 5 minuten moeten wachten voordat de trein uiteindelijk voorbij komt. De verleiding om onder de slagbomen door te kruipen wordt voor sommigen wel erg groot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here