Bosfestival in Nunspeet met films Wild, Jungle Book en Mamma Mia

0
613
Gloei-Zandenbos

Nunspeet – GLOEI Openluchtbioscoop is een vervolg op het evenement van 2018 waarin in de buitenlucht de film WILD werd vertoond in het Zandenbos. Omdat dit vorig jaar een uitverkocht succes was, gaat Gloei dit jaar verder! In samenwerking met Staatsbosbeheer worden er dit jaar 3 mooie films vertoond op een prachtige buitenlocatie in Nunspeet. Drie dagen lang, van 8 tot en met 10 augustus, organiseert stichting Gloei deze zomer de Openluchtbioscoop in Nunspeet met topfilms. In tegenstelling tot eerdere berichten zal het bosfestival alleen ‘s avonds plaatsvinden. 

Openluchtbioscoop

Op deze drie dagen kun je met het hele gezin, familie en vrienden vanaf 20.00 uur terecht voor een van de mooie films. Om 21.30 uur wordt gestart met de Openluchtbioscoop. Films die passen in het prachtige bos en die te bekijken zijn voor jong en oud. Op 8 augustus is de aftrap met wederom de film ‘Wild’. 9 augustus draait vervolgens ‘Jungle Book’. Op 10 augustus volgt de hitfilm Mamma Mia Sing-a-long. Reserveer je film op de site van Gloei!

Zandenbos

GLOEI Openluchtbioscoop vindt plaats in het Zandenbos in Nunspeet. Een prachtig bos waar onder andere fietspaden, wandelpaden en waterpartijen te vinden zijn, en waar allerlei activiteiten plaatsvinden. Midden in het Zandenbos is een zandvlakte waar de films getoond zullen worden. Een unieke plek voor een filmvertoning! Dit evenement wordt georganiseerd door stichting Gloei, een organisatie die tot doel heeft inwoners, recreanten, toeristen en andere belangstellenden de laten genieten van “de Natuur en Beleving” in het mooie Nunspeet.

Praktische zaken

Lijkt het je leuk om ‘s avonds in het bos naar een van deze films te kijken, bestel dan snel je kaarten op www.gloei.nu voor € 7,50 p.p. (exclusief boekingskosten). De film begint alle avonden om 21.30 uur.

Verzoek van de organisatie is wel om zoveel mogelijk op de fiets te komen, wat natuurlijk logisch is in de natuur. Mensen mogen hun eigen stoel of kleedje mee nemen. Er is een beperkt aantal stoelen te huur voor € 2,- per stoel. Het Zandenbos is bereikbaar via de N310, een paar minuten vanaf de afrit Nunspeet/Elspeet van de A28. Kom je met de auto, volg dan de borden: “GLOEI”. Parkeren is gratis; volg daarbij de aanwijzingen van de verkeersregelaars. 

Voor meer informatie: www.gloei.nu of volg hen via Facebook of Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here